Header_ETZ_Ziekenhuis

ETZ: Voorraad drukwerk overnemen

In 2017 zijn het TweeSteden Ziekenhuis en het Elisabeth Ziekenhuis in Tilburg gefuseerd tot Stichting Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis (ETZ). Wij hebben een rol mogen spelen in het optimaliseren van de interne organisatie vanaf 2019.

De organisatie heeft ons gevraagd of wij de tussenvoorraad van het algemeen drukwerk willen bijhouden. Hierbij kun je denken aan briefpapier, enveloppen, en diverse formulieren. DekoVerdivas en Hoofd Logistiek van ETZ zijn goed in gesprek gegaan over wat wij kunnen bijdragen om de interne organisatie van ETZ te verbeteren en/of te vergemakkelijken. Na een aantal gesprekken hebben wij binnen een paar maanden het gehele proces van bestellen, voorraadbeheer, orderpicken, leveren en facturatie ingericht voor het ETZ.
Daarnaast schakelen wij ook met de financiƫle afdeling van het ETZ over de waarde van de voorraad, met de magazijnafdeling over de voorraad overdracht, en met de afdeling facilitaire zaken over de bestelomgeving.

Communicatie is erg belangrijk in dit soort processen, dus daar steken we graag extra moeite in. Wij willen duidelijk communiceren over wat je van ons kunt verwachten en wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen. Wij zien onszelf niet als leverancier, maar als sparringpartner voor jouw organisatie. We denken dan ook graag met je mee.

Jos Frijters

P_Jos Frijters

Ben je geĆÆnteresseerd in deze oplossing of heb je een soortgelijke vraag? Neem contact op met Jos.

Mobiel: 06 543 545 36

EEN ROL SPELEN IN DE OPTIMALISATIE IN HET INTERN PROCES

Door de tussenvoorraad van ETZ op ons te nemen, vergemakkelijken wij de interne organisatie van onze klant. Het voeren van duidelijke communicatie zorgt ervoor dat wij aan de verwachtingen van de klant blijven voldoen. Dat is ons streven!

Bericht sturen