Header_BordjeVol_3

Espria: Ontwikkeling van een mooi verzorgd pakket

Espria is een organisatie die zorg verleent aan kwetsbare mensen. De instantie is een ledenvereniging waaraan maar liefst 330.000 huishoudens gekoppeld zijn! Omdat 2020 een bijzonder en bewogen jaar was, wilde Espria alle mantelzorgers in Nederland een hart onder de riem steken. Daarom hebben ze het spel Bordje Vol bedacht. In dit spel komen herkenbare situaties voor mantelzorgers voorbij. Dit mooie spel is een methode die mantelzorgers helpt om keuzes te maken en bijvoorbeeld aangeeft wanneer hulp van anderen in te schakelen.

Het was aan ons om het project te begeleiden. Allereerst is in samenwerking met Espria het kaartspel geproduceerd. Vervolgens is door ons gekeken naar een bijpassende en mooi verzorgde verpakking. Toen het spel eenmaal fysiek geproduceerd was, hebben we de mailing onder handen genomen. We hebben de spelpakketten per post opgestuurd naar alle mantelzorgers in Nederland. Doordat het pakket met de post verzonden werd, hebben wij intern de oplossing bedacht om de verpakking zo te ontwikkelen dat het stevig is en door de brievenbus past.

Wij zijn blij dat we mee hebben mogen helpen bij het realiseren van dit mooie gebaar naar zorgverleners die een enorm zwaar jaar hebben meegemaakt.


Wim Groels

P_Wim Groels_3

Ben je ook op zoek naar iemand die jouw project kan realiseren? Neem dan contact op met Wim.

Mobiel: 06 54 30 09 42