EMDR_Magazine

EMDR: Samen een mooi magazine maken!

EMDR staat voor Eye Movement Desensitization and Reprocessing. Dit is een therapie voor mensen die last blijven houden van de gevolgen van een schokkende ervaring, zoals een ongeval, seksueel geweld, of een geweldsincident.

We kregen de vraag vanuit Vereniging EMDR Nederland of wij kunnen helpen bij het maken van een magazine. Het gehele proces van het ontwikkelen van het EMDR magazine ligt nu in onze handen. Een stukje ontzorging voor de klant. We zijn betrokken geweest vanaf de eerste redactievergadering tot aan de bezorging van vandaag.
Wij ondersteunen en begeleiden Vereniging EMDR Nederland bij het maken van het EMDR magazines. Om de organisatie zo goed mogelijk te faciliteren hebben we er ook voor gezorgd dat alle bestanden centraal opgeslagen worden. Zo kan de redactie op ieder moment de laatste versie inzien, wijzigen en goedkeuren. De geschreven content wordt aangeleverd door de redactie van het EMDR magazine.

Wij verzorgen het ontwerp, de productie en de verspreiding van het EMDR magazine. Op die manier leveren wij praktische ondersteuning voor de klant. Zo kunnen de specialisten hun patiënten en geïnteresseerden blijven helpen, inspireren en motiveren. We vinden het een mooi project, waar we iedere keer graag aan meewerken. Dit project doen wij regelmatig, waarbij de regie en de verantwoordelijkheid tot een goed resultaat bij ons liggen.

Cees Verduin

P_Cees Verduin

Ben je geïnteresseerd in deze oplossing of heb je een soortgelijke vraag? Neem contact op met Cees.

Mobiel: 06 29 229 639

MEER DAN 10 JAAR PARTNERS

Al vanaf 2009, toen nog een oplage van 50 stuks, werken we samen. In de loop der tijd is het magazine uitgegroeid naar een oplage van 5.500 stuks, 3 keer per jaar met af en toe een special tussendoor. Daar zijn we trots op!

Bericht sturen