DMG_Hoofdkantoor

DMG: Verzending offline communicatie middelen

De Mandemakers Groep (DMG) is de eigenaar van tientallen keuken-, sanitair- en meubelmerken, zoals Piet Klerkx, Montel, De Keukenman, Wooning, en Tulp Keukens. DMG is een erg groot bedrijf met landelijk meer dan 300 locaties. Buiten de fysieke locaties hebben vrijwel alle merken ook een eigen website.

Via de diverse websites van de merken worden er erg veel informatiebrochures en magazines aangevraagd door (potentiƫle) klanten. In 2019 heeft DMG ons gevraagd of wij de afwikkeling van de aanvragen van de informatiebrochures en magazines kunnen verzorgen. Na goede afstemming met DMG hebben wij hiervoor een traject opgezet met de sociale werkplaats in Tilburg. Wij versturen nu jaarlijks meer dan 150.000 gedrukte magazines op naam voor de diverse merken die onder DMG vallen. Elk magazine heeft zijn eigen (merk)envelop en begeleidende brief. Wij ontvangen de zendingen die retour komen. Hierover informeren wij DMG, zodat zij haar leadopvolging kan optimaliseren.

Communicatie is erg belangrijk in dit soort processen, dus daar steken we graag extra moeite in. Wij willen duidelijk communiceren over wat je van ons kunt verwachten en wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen. Wij zien onszelf niet als leverancier, maar als sparringpartner voor jouw organisatie. We denken dan ook graag met je mee.

Jos Frijters

P_Jos Frijters_DMG

Ben je geĆÆnteresseerd in deze oplossing of heb je een soortgelijke vraag? Neem contact op met Jos.

Mobiel: 06 543 545 36