Allpro_Rhenus_Tilburg

Allpro: Aanpassing huisstijl, logo en naam

Allpro is een specialist als het gaat om gevelbouw: van engineering tot oplevering. De core business van deze mooie organisatie is de laatste jaren erg uitgebreid. Dat vroeg om een nieuwe, passende bedrijfsnaam en huisstijl die beter aansluiten bij de inhoud van het werk. Hiervoor nam Allpro contact met ons op.

Vanuit de directie van Allpro hebben wij slechts wat richtlijnen en een duidelijke deadline gekregen. De verantwoordelijkheid en creativiteit van het gehele project lag verder in onze handen. Een erg leuke, omvangrijke uitdaging! Wij zijn aan de slag gegaan met creatieve ontwerpen en de fysieke productie en levering om dit te realiseren. Wij zorgden voor een nieuwe huisstijl, een nieuwe naam en een nieuw logo. Bovendien zorgden wij ervoor dat deze aanpassingen werden doorgevoerd in de boardings op het bedrijfsterrein, de bedrijfskleding, de website en alle offline communicatiemiddelen.

De nieuwe huisstijl en bedrijfsnaam van Allpro werd bekend gemaakt op een extern personeelsfeest voor de werknemers van Allpro. Tijdens deze feestelijke dag werd de nieuwe bedrijfskleding overhandigd en de nieuwe uitstraling op het bedrijfsterrein getoond. Dit was voor ons een erg leuke verrassing om aan mee te werken. Wij hebben uiteindelijk het bedrijfspand, de bedrijfskleding en de website in een nieuw, passend jasje gestoken naar volle tevredenheid van de directie en werknemers van Allpro.

Cees Verduin

P_Cees Verduin_HR

Ben je geïnteresseerd in deze oplossing of heb je een soortgelijke vraag? Neem contact op met Cees.

Mobiel: 06 29 229 639